SENYUM LAH SELAGI KITE MAMPU TERSENYUM

Tuesday, 8 March 2011

Nie Laa Keje Aku !!

Nhaha...nie la keje aku time na tngu result spm keluar..jadi cikgu kejap jew..haha...firs2 aku keje kat sini cam bosan jew..tapi da masuk 2 bulan aku keje best gile..aku sayang kot kat budak2 nie.. =) ..geram gile dgn yg comel2...huhu..tpi aku keje ta lame pon,dapat result benti aa keje..huhu..nanti compem aku miss gile aa kat budak2 niey semua!!

comel !!



comelnye!!

Saturday, 5 March 2011

Rindunye Time Skolah !

syg korang aa!!

so,aku ta tahu nape kali nie aku rindu plak time skolah..ngeek..rindu aa kat diorang semua..ingat lagi time2 skolah masuk air semua..pagi2 msti kene mara dgn cikgu coz masuk lambat sebab pegi beli naget dulu..haha..pekare wajib uh pagi2 beli naget..sengal..org masuk skolah kul 7.30 .kul 8 baru masuk skolah..hahaha


rindu

balik kul 1 kdng kul 12 da balik..sengal..pape pon still lagi ley skor la exam..rindu aa..semuanye kenangan the best la time skolah..ta kan aku lupa lah...semuanye masih segar kot kat dalam kepale otak aku nie...=)

first word

LEGE !!

fuhh lega..aku pon ta tahu na cakap ape nie.. yela an,org baru buat blog so serabut aa sikit..nasib aa ade akak aku yg aja aku buat..ngeek..lau tade aku rase mau 2 hari aku siap..bhaha..so,nie la permulaan aku tok blog aku nie..=)
 
Copyright © Sejenak Bersama Blog Nadya. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simple Blogger Tutorials. Distributed by Blogger Templates